Aloe Vera-dryck

Fick en Aloe Vera-dryck för ett tag sedan när jag var och kikade på ett event, och den var mystisk. Den bestod till hälften av Aloe Vera, vilket är ganska gel-aktigt i konsistensen, så den var liksom flytande men med små mjuka gelbitar som guppade omkring. Det såg vidrigt ut. Smaken bestod, förutom aloe vera, av vindruva och honung. Det lät ju gott, så jag smakade.

Först fick jag en riktig sötchock, för den var fruktansvärt sliskig. Och sen kom äckelchocken av konsistensen, och sen kom eftersmaken. Den var hur god som helst! Kunde inte dricka några mängder, men ett par klunkar då och då var lagom.

Det blev alldeles för sött och slemmigt annars – tänk stillastående vatten med alger som har stått och guppat alldeles för länge. Men den var faktiskt riktigt mumsig när den var iskall, om man bortsåg ifrån det initiala äcklet. Kan till och med tänka mig att köpa en.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/aloe-vera-dryck/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Malinnovember 21, 2012 kl. 19:57
  • Svara

  Den är galet god, tycker jag. I somras var det favoritdrycken. Som du säger, den ska vara kall. Men det är absurt, det borde inte vara gott att dricka gelbitar.

  1. Nej, det borde vara hemskt! Konstigt nog var den äckligt tilltalande! 😀

  • Farsannovember 23, 2012 kl. 08:59
  • Svara

  Man kan blanda upp den med grodrom. mmmmm

  1. Mmm, vilken bra idé… Det var ungefär så i konsistensen, haha!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.