Bineros support

Som ni kanske kommer ihåg så var det lite funktioner här på sidan som kraschade i förra veckan, tillsammans med ett plugin. Jag har bytt ut några av funktionerna mot andra, men fortfarande inte lyckats hitta tre vettiga saker som jag hade tidigare. Jag har testat allt, installerat om allt, till och med att redigera kod i de nya tilläggen jag installerade (nu ska ni bli imponerade, för jag är en simpel musiker/skribent/administratör), men inte lyckats få alla funktioner precis som jag vill. Tur att det finns support, för jag gav upp.

Man vill ju gärna fixa saker själv, på sin egen sida. Den fungerar ju alldeles utmärkt egentligen, men jag ville ha mer. Kontaktade Bineros support, mitt webbhotell, och fick alldeles utmärkt hjälp. Det var inte något fel på det jag hade gjort (bli impade igen), utan jag låg helt enkelt i fel Linux-miljö för att vara kompatibel med tillägget – därav nerstängningen en stund.

Binero logo. Sveriges vänligaste webbhotell. Bra support!

Det fungerar fortfarande inte med tillägget, så det blev ett till supportärende… Men det går lite fortare i alla fall, och det var bara en tidsfråga innan jag var tvungen att göra det ändå. Jag kan verkligen rekommendera Binero för er som funderar över vilket hotell ni ska välja. Grym support, billigt och bra. Dessutom har de många bra tips och intressant läsning i sin blogg, som är användbara för alla. Tack, Binero!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/bineros-support/

10 kommentarer

1 ping

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja, jag undrade vad som hänt. Kollade flera gånger, men samma meddelande hela tiden, tills nu. Bra att det funkar igen.
  Ha det gott!
  Kram

  1. Japp, nu ska det funka lite bättre, och förhoppningsvis snabbare också! Tack och kram!

 2. Jorå, nu laddas sidan snabbare och det tackar jag för! 😀

  1. Ja, ibland var det segt som, öh, sirap? Förhoppningsvis no more!

 3. Jag funderar på att byta från one.com till binero. Men bara funderar än. Eftersom one verkar vara så ostabilt ibland :S. Skönt du fått till sidan igen o det verkar funka som det ska,.

  1. Ja, jag hade one först, men bytte efter bara någon vecka. De hade en massa villkor jag verkligen ogillade, och inget vidare trevlig support. Men som sagt, har man minsta lilla problem så får man hjälp. Och så är det en superenkel installation, man klickar typ på ”installera wordpress”. :mrgreen:

 4. Hej KLara!
  Jag blev jätteglad när jag såg din post. Hör gärna av dig om det finns mer vi kan göra för dig.
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Ditt Support(er) Team,
  Binero webbhotell

  1. Hej Erik! Det blir säkerligen fler gånger, för jag är en sån där som inte skulle kunna ha min sida på egen domän om det inte fanns någon att fråga! Tack för hjälpen! 🙂

 5. Bra att det funkar igen.
  Ha det gott!

  1. Tack, det verkar stabilt nu… 🙂

 1. […] Vi i supporten tuggar fortfarande på och gör allt vi kan för er där ute, det är roligt att se responsen från er också. I mina andra inlägg (det första hittar du här) så har ni svar på dom populära […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: