Bok och middag med en vän

I dag har jag inte närvarat vid någon lektion. Glöm det. Drog iväg ett till mail till min arbetsförmedlare, för att uppdatera om situationen och det som hände i går. Det blir en kort sammanfattning då och då, sen ska jag sammanställa allt. Kanske ska binda in det till en fin bok och skicka till högsta chefen? Skriva kan ju jag göra, och handlingen står de själva för. Det kan väl inte bli dåligt?

Anteckningsblock, skriva

Nä, snart jag ska dra i väg till stan och käka med en vän i kväll. Det är fina M från förra jobbet, vi har inte setts på evigheter. Åt lunch där några dagar innan jag påbörjade den här kursen, och det var nog sist vi träffades. Dessutom var alla andra gulliga kollegor där också, så det blev inte mycket prat-tid. Det var länge sen jag gick omkring i stan, förresten. Har så sällan något där att göra nu, när jag pluggar i en galleria. Nåja, älskade stad, vi ses snart.

 


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/bok-och-middag-med-en-van/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: