Bra för datorn, bra för mig

Hämtade mitt efterlängtade paket i går, med julklappar jag beställt till mig själv – en laptop cooler och en snug rug. Har verkligen inte haft någon anledning att prova filten ännu, för den låga vintersolen steker rakt in i lägenheten, och det är 25 grader här på dagarna. I skolan däremot, där är det kallt, men jag kan inte gärna stå där invirad i en knallröd filt! Nä, jag väntar tills det blir kallare, och gosar in mig med filten och någon jag gillar i soffan. Eller så klär jag av mig och gosar in mig ändå.

Apropå soffan, jag passade på att tvätta alla jävla kuddfodral i går. Det var skitjobbigt, men har man två snuskiga luddskallar som gärna sitter på kuddarna utan att tvätta tassarna efter de går på muggen så är det bara att tvätta. De har tappat all lyster och styrka i färgen, men med tanke på att det är en röd soffa som inhandlades på Ikea någon gång i slutet av 90-talet, så kanske det inte är så konstigt. Jag drömmer om en ny soffa…

Soffa

Laptopkylaren var i alla fall helt grym! Jag har letat efter en länge, och den här var helt perfekt. Det blir inte varmt när man har datorn i knät, fläkten jobbar mindre vilket resulterar i längre batteritid. Bra för datorn, bra för mig. Den är gjord av något som fryser i rumstemperatur, och efter fem timmar med en jobbande dator i knät måste man ladda den genom att låta den ligga i tre timmar i rumstemperatur. Eller några minuter i kylen. Rekommenderas verkligen!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/bra-for-datorn-bra-for-mig/

2 kommentarer

  1. Va? Vad läser jag? Tvättar dina katter inte tassarna efter toabesök??? Men hur har du/ni uppfostrat dem – INTE ! – då??? 😉

    1. Jag försöker lära dem! Vatten, tvål, gnugga, skölj noga – de fattar inte. 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: