Catwoman

Catwoman” (med bland andra Halle Berry och Sharon Stone) gick på TV i går kväll. Vi har bara fyra kanaler på lantstället, så det är sällan det faktiskt sänds någon film. Och när de väl fick för sig att sända en film innan jag gått och lagt mig, så var det en av de sämsta filmerna som någonsin producerats. Ja, den är så jävla dålig. Handlingen?

Patience Phillips upptäcker att hennes arbetsgivare, ett stort företag som tillverkar skönhetsprodukter och som ger Patience i uppdrag att hjälpa till med reklamen, mörklägger något. Det hon upptäcker förändrar för alltid henne, och hon blir Catwoman, en kvinna med en katts styrka, fart, och smidighet.

Sova, trött katt

Jag såg den inte i går, det var flera år sedan jag hade oturen att göra det för första gången. Skrattretande. Halle Berry vann förresten titeln  sämsta skådespelerska på ”the Golden Raspberry Awards” år 2004, och hon hämtade faktiskt priset själv. Om någon hade oturen att se den i går, eller funderar på att se den i framtiden, kan jag tala om att 43 katter tränades för filmen. Dessutom är Halle Berrys stunt- och body double en kille från Hawaii, som är expert på kampsport. Bara om någon tyckte att hon var sexig, eller så. Meow.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/catwoman/

2 kommentarer

  1. Normalt är hon sexig men denna film har jag kategoriskt vägrat att se. Vet inte varför men din recension pekar på att jag fattat ett korrekt beslut. 😀
    Märkligt hur vissa filmer ibland bara blir så dåliga att man undrar varför de inte upptäckte det under inspelningen och skrotade alltihop. Hmmmm….

    Kanske en anledning till varför jag slängde ut min kabel-TV i somras.

    1. ”A rough cut of the trailer was put online a few months before the film’s release, and drew such heavy criticism that it was quickly pulled. It was soon replaced with a new trailer which didn’t feature any dialogue.” – IMDb

      Helt korrekt. :mrgreen:

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: