En dag för stordåd

Måndag, alltså. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska åka till skolan eller inte. Det lutar åt inte, för jag måste ju dit i morgon för att få bordet i alla fall. Och eftersom man inte får någon som helst information om vad vi ska göra i skolan (trots att det ska finnas väl specificerade veckoscheman på intranätet från fredag eftermiddag veckan innan) så kan jag inte få reda på om jag missar något. Inte för att jag tror det, med tanke på innehållet hittills. Och om jag faktiskt gör det, så har jag gott om tid att lära mig senare. Det räcker om jag hör det en gång.

Ska i alla fall hämta ut ett paket i dag, med min efterlängtade snug rug och laptopkylaren. Dessutom ska jag dricka te ur min nya termosmugg medan jag läser eller skriver lite, och sen vattna blommorna. Ni hör ju vilka enorma planer jag har, i dag kommer det verkligen att ske stordåd.

Jag är skittrött. Lantstället ligger inte långt bort, men luftombytet, resan, att packa i och ur all mat och alla saker (vilket är jobbigt trots att jag mest tittar på), och installera sig hemma igen är jobbigt. Ändå är det oändligt mycket skönare nu, sedan älskaren R köpte en ställbar säng åt mig att ha där också, en likadan som jag har hemma. Ligger och kör två fjärrkontroller så här års, en för ryggpositionen och en för värmemadrassen. Det tar alltid en dag att anpassa sig, oavsett om vi åker dit eller hem igen. I morgon är jag säkert i toppform igen.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/en-dag-for-stordad/

2 kommentarer

  1. Morrn, morrn!
    En sådan där laptopskylare tror jag att jag ska köpa. Verkar vara toppenbra. Du får skriva och tala om ifall den är bra.
    MåndagsKramar

    1. Det kommer en rapport om den sen! Den lät väldigt bra, det blir ju så himla varmt när man har den i knät! Förhoppningsvis blir livslängden på hårddisken lite bättre också.
      Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: