En dålig kurs, ett dåligt liv

Jag är så jäkla less. Den här kursen tar livet av mig. Sedan i går kväll har det varit så illa att jag har varit sängliggande. Klart som fasen att jag stannar hemma, men jag har inte mycket uppgifter jag kan utföra från sängen. Jag kan släpa dit min dator, men inte kolla på något på intranätet – det kräver officepaketet. De kan väl inte kräva att jag ska köpa det? Och att behöva ligga ner händer mig varje dag! Det finns inget vilorum på skolan. Till slut kraschar jag. Som nu. Jag överväger att åka till sjukhuset, för så här illa har det inte varit förut, förutom när jag hade akut diskbråck. Ska ringa lite senare och höra.

Medicin och sjukvård

Min hjälpdator har jag ju inte fått, men när jag får den kvarstår det faktum att det är en jäkla massa papper med övningsuppgifter som ska fyllas i. Jag har sagt från början att jag inte kan skriva mycket. Arbetsförmedlingen vet det också, jag satt och grät hos min arbetsförmedlare av oro inför det. Så varför måste jag göra det ändå? Jag har haft nackspärr och skitont i armen sen kursen började. Och nu det här med ryggen, tack så mycket. Fyra veckor, och jag har fortfarande inte lärt mig något mer än var nödutgången ligger.

Ska försöka skriva lite senare i dag, till ingen nytta alls egentligen. För att vi måste göra de där övningarna, trots att jag kan det. För att jag måste anpassa mig till folk som inte har ont, och som inte kan någonting om bokföring. Jag fattar inte hur min arbetsförmedlare tänkte, när han anmälde mig. En siffra i statistiken, antagligen. Det är en dålig skola, en dålig kursplan, en del lärare är inte alls kvalificerade, och det förstör min hälsa mer. Tack och godnatt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/en-dalig-kurs-ett-daligt-liv/

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Kära vännen vad jag önskar att jag kunde lätta dina bördor! Så här kan du ju inte ha det!!!

  Kram!!!

  1. Nä, så här ska det inte vara 🙁 Och detsamma. Vi sjuklingar får hålla ihop och sjunga klagokör tillsammans! Kram!

 2. Sugen på att åka på bloggtäff? Kika in den jag håller i!

  mer info finner du här https://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/kategori/205035-bloggtraff/

  • Åsa on november 1, 2012 at 21:12
  • Svara

  Önskar jag kunde dela dina smärtor lite, men jag går själv på knäna BIG TIME. ;-(
  Däremot undrar jag om det där med Office-paketet. Vad är det du måste läsa/skriva/hämta som kräver paketet? Är det .doc och exel du menar så finns det ju gratisalternativt program som är exakt lika Office, att använda för det.
  Fast det visste du säkert redan?!

  1. Tack! Jodå, anteckningar och sånt är enkelt att föra, men jag lyckas inte öppna de existerande dokumenten läraren har lagt upp på intranätet med något annat program! Det ska finnas på datorn jag ska ska få låna, så det kommer ju (förhoppningsvis) lösa sig snart. En riktig soppa!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: