En kväll på SÖS

Jäklar vad sliten jag är! Åkte som sagt till Södersjukhuset i kväll, och det tog drygt fyra timmar innan jag faktiskt fick åka hem igen. Tack och lov! Undersökningar, samtal och en spruta i fläsket på magen, sen blev jag hög som fasen. Började prata långsamt och hade väldigt svårt att fokusera blicken på något. De stoppade in en sån här grej i armen och skyfflade in mer gift där.

Inkörsport i armen på Södersjukhuset

Mycket väntetid också, såklart. Senila tanter som skriker att de blivit bortglömda, 10 gånger på 5 minuter. Eftersom jag var så smärtpåverkad fick jag snabbt ett eget rum. Älskaren R satt och strök mig över håret, medan jag låg och ynkade. Fick hem ännu starkare mediciner, och ett löfte om att jag ska utredas där. En ny remiss, för vet ni vad? Min husläkare hade inte skickat någon.

Jag blev inte förvånad, men jävligt besviken. Fy fan, jag som trodde att han var okej. Armen bultar, fläsket på magen där de stack sprutan är helt ömt, och det känns inte mycket bättre i dag. Men med lite rörelse på det här – och starkare medicin – kanske jag kommer igång snart igen. Jag är skittrött, har bara dvalat. Och hög. Nä, jag stannar hemma.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/en-kvall-pa-sos/

14 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Gör det – stanna hemma alltså!
  Massor med kramar och YNKYNK!

  1. Kram-ynk! 🙂 Hemma med personlig älskare/sköterska!

 2. Låter bra och det är ju fredag….tror jag, har så dålig koll just nu….så då hoppas jag att du får behålla ’personalen’ hemma hela dagen.

  1. Japp, han tog ledigt. Jag ligger nedbäddad och försöker klämma honom på skinkorna när han går förbi. 🙂

 3. Precis som det ska vara alltså! 😀
  Ha en så bra helg som möjligt…..asch, det låter fel det med så – Ha det så gött i helgen! 🙂

  1. Tack och detsamma!

 4. Hu vad hemskt. Stackars dej. Lider med dej. Vet hur det känns att ha värk jämt och ständigt. Har haft det sedan tonåren. Så jag förstår dej. Men vilken läkare!!!
  Jag har inte ord.
  Hoppas att det blir bättre med tiden…
  Kram/Monica

  1. Tack Monica! Ja, herregud. Jag var skeptisk innan jag träffade honom, men när jag väl var där läste han på om min sjukdom och verkade bra. Men man blir alltid besviken till slut… Tack och kram!

 5. Vad har du på huvudet i Swirl på Trafficadbar? Det ser ut som en hatt med fläskkorvar hängande på. :))
  Och vilka vackra ögon du har! Lika stora som vovven på annonsen.
  Kram igen. :))

  1. Hihi, det är min kalkonhatt!
   https://argaklara.com/wp-content/uploads/2012/05/Kalkonhatt.jpg
   Tack!

 6. Men kära du *duttar lite tröstande*

  1. Tack 🙁 Hemma nu, skönt!

  • Karolina on november 2, 2012 at 15:28
  • Svara

  Styrkekram. Det är skit att ha ont i ryggen, speciellt sådär skitont. Strålar det mycket i benen också? Själv tycker jag det värsta nästan är ovissheten, när blir det bättre, blir det någonsin bättre? Etc etc… Och det tar på psyket… Krya på dig nu, MASSOR! Kram

  1. Tack! Det är inte så farligt i benen, litegrann när jag ligger ner, men inte så att det stör i vardagen. Ja, ovissheten är det värsta. Alla har ont ibland, men att inte veta om det någonsin går över är riktigt, riktigt tungt. 🙁 Tack, underbara Karolina, kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: