En säker onsdag

Onsdag! Nästan helt säker. Det har ju varit tisdag två dagar nu – i alla fall i mitt huvud. Nu är jag i alla fall relativt säker på att jag är i led med tiden. Om en stund ska jag åka till Liljeholmen och träffa min faster över en fika och en massa snack. Det blir trevligt, för vi träffas nästan bara i samband med födelsedagar och sådant annars. Det passar ju bra rent logistiskt också, eftersom jag pluggar där.

Ska träffa en av lärarna i dag, han som lovade att fixa uppgifter åt mig som jag kan göra hemifrån. Det var tre veckor sen, men i måndags lovade han med livet som insats. Jag tror fortfarande inte ett dugg på det förrän det händer, så han ligger förmodligen rätt risigt till. Han kanske inte har onsdag i dag, så jag hoppas att han har skrivit testamente. Nej, skämt åsido, han är bra. Men han har förmodligen alldeles för mycket att göra, och det är kanske inte heller hans ansvar att se till att det blir gjort. We shall see.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/en-saker-onsdag/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Har också dålig koll på vilken dag det är, riktigt ruskigt dålig tom.
    Hoppas pluggsituationen äntligen löser sig för dig och att du har en lika vacker dag i stora staden som vi har här på landet!
    Kram

    1. Väldigt fin dag! Tack, det verkar ordna upp sig med lite tur. Vilken dag som helst! 🙂

  2. Och hur gick det? Fick du hemuppgifterna????

    1. Det fick jag! Och en bok! Behövde inte döda någon i dag heller!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: