Enligt plan

Allt har gått som planerat i dag, helt fantastiskt! Eller nästan allt. Jag behövde inte döda någon, för jag fick faktiskt uppgifter att utföra hemifrån. Skönt att slippa det, det blir så kladdigt och jobbigt. Dessutom fick vi läroböckerna, så nu kan jag läsa mig till allt, och slippa alla mer eller mindre irrelevanta frågor. Så jag var bara en timme i skolan, sen åkte jag hem. Har laddat ner en övningsversion av Visma, som faktiskt inte strulade det minsta. På två timmar hann jag lära mig grunderna bara genom att prova mig fram, så det där kan ju bli en långdragen del av kursen också. Senare problem.

Dessutom har jag hunnit med en trevlig fika med min faster, ett litet skrivjobb, och en välbehövlig tupplur på eftermiddagen. Var faktiskt helt slut när jag kom hem, och klockan var ändå bara två. Det kändes ändå som en väldigt lång dag, och nu har jag huvudvärken from hell. Eller ja, från huvudet, men det kanske är samma sak.

Huvud och hjärna

Det som inte gick som planerat var det där med hjälpmedel från Arbetsförmedlingen. De skulle komma i morgon, och de hade till och med mailat läraren och bokat tid. Sedan runt lunchtid ringde de mig från företaget som fixar allt, och sa att det blir försenat en vecka till. Men tack så mycket. Sex veckor utan hjälpmedel, trots att det var utprovat innan vi började. Trots att det finns väl dokumenterat sedan tidigare att de behövs. En sjukhusvistelse redan, hur många till behövs innan jag har pluggat klart?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/enligt-plan/

2 kommentarer

  1. För jävligt! Det finns inget annat att säga!
    Kram!

    1. Korrekt! Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: