Fars dag

Apropå ingenting annat så var det ju Fars dag i går. Det är inget vi gör till något större firande, och vi köper inte en massa slipsar eller annat onödigt som inte kommer till användning heller. Jag brukar ringa (om jag kommer ihåg, men med kommersen och köphysterin är det svårt att missa), och så även i går kväll.

Älskaren R satt i soffan när jag ringde, och av någon konstig anledning var hans föräldrar hos mina föräldrar och käkade. Vi blåste helt enkelt operatören på en uppkopplingsavgift och slog två flugor i ett samtal. Så praktiskt! Dessutom heter båda samma sak, så det kunde inte ha blivit enklare. Här är jag och farsan, på kalas hemma hos syrran tidigare i höstas.

Arga Klara och farsan

Nja, inte särskilt lika till utseendet. Mitt skägg är inte lika vitt. Till sättet är vi väldigt lika, och folk som inte vågar säga vad de tycker kan nog tycka att vi är lite pinsamma ibland. Andra också, kanske… Brukar du fira fars eller mors dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/fars-dag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • Tofflannovember 12, 2012 kl. 14:12
    • Svara

    Jag tände ett ljus för min pappa igår och när det gäller mor brukar jag skicka ett kort eller ringa, ibland åker jag dit, men det är 2 x 30 mil så det händer inte alltid.

    1. Nej, det förstår jag! Kram!

    • Farsannovember 12, 2012 kl. 18:24
    • Svara

    Snygg bild på smarta personer!
    Obs. den diskreta texten på undertröjan: ”Starkt innehåll”

    1. Visst är det :mrgreen: Lite väl magstarkt innehåll, kanske?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.