Fix, strul och event

I kväll blir det utgång med syrran. Är inte i någon vidare toppform, men det kanske man inte kan förvänta sig så nära inpå en sjukhusvistelse heller. Det blir snart bättre, om värktabletterna börjar funka. Har redan börjat göra mig i ordning lite smått, men som en del av er märkte så var det lite som behövde fixas på bloggen i morse. Det tog längre tid än förväntat, och tyvärr är allt inte fixat ännu. Det innebär att ni som prenumererar på bloggen via e-post kanske inte får några meddelanden för tillfället. En programuppdatering gick fel, och det verkar inte vara något jag kan laga själv.

Hur som helst, syrran kommer om en stund, så fixar vi oss och tar en taxi till stan i värsta rusningstrafiken. Ska käka tapas på ett hak i city innan vi går till MGroup PR & Events happening på klubben Pure i kväll. Det blir kul! Om vi orkar kanske vi fortsätter vidare sen, och hon ska sova över här. Måste kanske städa upp lite (det blir inte mycket sånt gjort när man är mestadels sängliggande), vi får se. Dags att sätta lite fart!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/fix-strul-och-event/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Karolina on november 9, 2012 at 14:07
  • Svara

  Hoppas du får kul, kram

  1. Tack! Det blir det säkert, om inte annat så är det roligt att se något annat än taket eller ut genom fönstret! Kram!

 1. Svänga dom lurviga kanske? Svinga en bägare eller två och ha en bra kväll. Tror jag sveper en importerad öl framför TV:n.
  Ha kul. 😀

  1. Låter skönt det också! Tack – det var kul!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: