Girls night out

Sådär! Syrran kom hit ganska sent på eftermiddagen, så det blev lite halvbråttom med piff och fix inför kvällens event, Girls night out. Sminkade henne (och mig) och åkte vi till ett tapas-hak på Klarabergsgatan, och beställde in alldeles för många rätter. Men vi lyckades ändå äta upp nästan allt! Jag var rund som en boll efteråt, tur att jag hade en stretchig klänning… Det var ett bra ställe, god mat och snabb service.

Sedan blev det en snabb kaffe, innan vi åkte till eventet Girls night out på nattklubben Pure på Birger Jarlsgatan. Riktigt mysig klubb, dit vill jag gå fler gånger! Det var ett gäng utställare där som visade och sålde lite produkter till bra pris, allt från smink till underkläder och sexleksaker. Träffade eller ens såg ingen jag kände igen, men några ankläppar, hemmablonderingar och svanktatueringar skymtade i vimlet.

Satt och snackade med ett glas vin, och när utställarna packade ihop öppnade klubben upp för allmänheten. Det skulle komma någon artist och spela där. Vi kände inte igen namnet, och på planschen såg det ut som en avdankad latinostjärna. En snabb googling senare hade vi lärt oss att han var Idol-finalist förra året, 17 år gammal, och sjunger reggae.

Öh, nej tack. Åkte därför snabbt hem med en välfylld goodiebag, och fortsatte festen hemma en stund. Mer information om innehållet kommer senare! Mycket trevlig kväll, stort tack till MGroup PR & Event för inbjudan!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/girls-night-out/

2 kommentarer

    • Tofflannovember 10, 2012 kl. 16:13
    • Svara

    TVÅ fina tjejer!!! 😎

    1. Tack! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.