Godsaker och snyggingar

Ja, jag måste ju bara berätta lite om innehållet i goodiebagen från gårdagens event på Pure! Det var fantastiskt många fina saker, andra mer användbara än andra – men många bra erbjudanden! Här är innehållet, utspritt på bänken i köket. Schampo från Crush, presentkort på personligt mobilskal från caseapp.se, rabatt på pleasme.se, byebra.se, ladycup.se, Feminint, en ansiktsmask från Weleda, energizer spray från Annemarie Börlind, och mycket annat.

Goodiebag girls night out

Det var ett par underbara örhängen från “Ett rum för smycken“, som huserar mitt i stan. De får ni se närmare senare, för de var så fina så de kräver ett alldeles eget inlägg! Fick även ett erbjudande att dela med er läsare, om ni är intresserade av tandblekning. Det är Hötorgskliniken som har erbjudanden på två av sina behandlingar – Polus för 1490:- (ord. 3500:- ) och VIP för 2900:- (ord. 4900:- ). Om någon är intresserad, kontakta mig via mail så får ni koden. I det här ljuset behövs minsann ingen tandblekning!

Arga Klara med syster på Girls night out

Haha, ser ut som om vi håller till under vatten, men vi var hyfsat över ytan! Nu är det tomt här hemma, syrran har åkt och älskaren R är ute och mekar med en bil han ska låna ut. Jag rekreerar med extra vatten och frukt, liggandes i sängen. Yeah.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/godsaker-och-snyggingar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Farsannovember 10, 2012 kl. 14:10

  Vad säger kemikalieinspektionen om alla gifter (gift=gåva)

   • Klaranovember 10, 2012 kl. 14:14
    Författare

   De gillar förmodligen inte sådant. 🙂

  • Tofflannovember 10, 2012 kl. 16:09

  Va med prylar… 😛

   • Klaranovember 10, 2012 kl. 16:16
    Författare

   Allt en kvinna behöver, etc etc… :mrgreen: Det fanns lite ätbara godsaker också, och hygienartiklar. Du hade också hittat något användbart!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.