Hästar finns inte

Jag läste en helt sjukt rolig sak på Facebook, på en skämtsida som heter ”Hästar finns inte”. Sidan hävdar: ”Hästar finns inte vilket är vetenskapligt bevisat. Vi stödjer även vetenskapen om att häst är en frukt.

Häst

Självklart finns det idioter som inte förstår att det är humor, så det här lustiga kommentaren fanns tillgänglig för alla att gapskratta åt:

ni e fan dumma i huvet ja har ridit i typ hela mitt liv o ni kan inte bara komma påstå att ja har håpplat omkring på en frukt jävel som inte finns!!! de funkar ju inte ens!!!! finns ingen logik i de ni säger!!!!! fattar ni inte att små häst tjejer över hela sverige blir helt förtvivlade när ni säger så här!!! ni har 26 tusen likes o de e ert ansvar att ta tillbaka de ni sagt!!!!!!

Först trodde att någon registrerat sig och ljugit om sin ålder (eftersom det är 13-årsgräns på Facebook), men det visade sig att vederbörande går på gymnasiet, och tar examen 2013. Jag skrev inte så där dåligt ens när jag var fem år. Jag blev nästan lite rädd, faktiskt. Någon som har sett ”Idiocracy” och förstår vad jag menar? Hur som helst, behöver ni bevis på att hästar inte finns, så hittar ni det här.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/hastar-finns-inte/

10 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

    • Tofflannovember 21, 2012 kl. 18:47
    • Svara

    Tja du, alla kan ju inte vara lika smarta och klarsynta som vi! 😛

    Njaeee, jag tycker att kiwi känns lite… halv-perviga, faktiskt… 😳

    1. Tydligen inte! Kiwi, pervo?! Nä nu! De är fina!

      • hästgirlsjanuari 1, 2013 kl. 21:28
      • Svara

      alla är smarta i nom sig så säger man inte tänk om nån skulle siga de till dig skäms

      1. Nej, alla är inte smarta. I så fall skulle alla kunna tänka logiskt och ta ansvar för sina handlingar, och så är det ju inte. Antingen är man smart eller inte. Jag skiter fullständigt i om någon säger till mig att jag inte är smart – jag har i alla fall klarat av inträdesprovet till Mensa. Skäms själv.
        https://www.mensa.se/

    • Carlnovember 22, 2012 kl. 09:57
    • Svara

    Väldigt skönt att sanningen äntligen kommer fram! Jag har själv länge misstänkt att hästar inte finns, men inte vågat säga någonting p.g.a. risken att bli betraktad som skvatt galen.

    1. Ja, det verkar ju uppenbarligen som en stor del av befolkningen inte förstår, eller kan ta till sig sanningen! Du är trygg nu. :mrgreen:

      • bellaaugusti 24, 2014 kl. 08:53
      • Svara

      Du kan vara en jävla banan hästar finns fatta det

      1. Bananer finns inte heller.

    • bellaaugusti 24, 2014 kl. 08:50
    • Svara

    Jag är 12 år du har förstört mitt hjärta jag har 3 möss 1 råtta och 2 hästar jävla idiot om du är en kille ta din jävla kuk och tryck upp den i röven på dig själv

    1. Ser jag ut som en kille? Brukar killar heta Klara? Här förolämpar vi inte varandra och kommer med påhopp, så omogna är vi inte. Du kan hålla käften nästa gång om du inte har något vettigt att säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.