Häxblandning och fnitter

Jag hade så jäkla roligt i går kväll, nästan så att mina smilmuskler gör ont! Har inte haft så kul på länge. Bästa M kom hit tillsammans med en gemensam vän, O, som jag har känt sen jag var liten, och sedan dök E från Norrland upp också. Och så älskaren R, såklart. Mina 4 favoritkarlar (förutom farsan förstås), alla smått galna, väldigt smarta och oerhört underhållande. Det blev både häxblandning och fnitter! Vi drack årets Blossa-glögg, med smak av juzufrukt och ingefära. Juicy fruit? Ingen aning om hur en dylik ska smaka, men den var väldigt god för att vara glögg. Inte så mycket smak av ingefära, och kanske inget man bombarderar med russin och mandel, men riktigt god.

Sen flödade det både vin, öl och sockriga blåburkar från Finlandsbåten, medan vi kollade på ett par live-konserter med Frank Zappa. Vi hade så himla mycket att prata om, så särskilt mycket lyssna blev det inte. Mulade pizzasnacks som jag hade snickrat ihop själv, popcorn, och så blev jag introducerad för en ny grej jag inte sett förut: Grillringar. Gott.

Drink

Sen framåt midnatt började det bli riktigt galet med drinkblandningen, och det blev häxblandning av allt. M ville ha en julig drink. Sagt och gjort. Gin och julmust till en början, sen spetsade han den med en hel massa grejer. Först lite färsk ingefära, sen lite torkad och lite peppar, och sen slog det slint. O föreslog en skinkskiva, eftersom det luktade jul, och så blev det (!). Eftersom det var skinka i, tyckte M att det saknades senap, så han rörde i lite sånt också. Det låter som värsta häxblandningen, men han drack ett helt glas av det, och det luktade faktiskt inte så vidrigt som man kan tro. Lite extra protein i drinken också. Inget för de äckelmagade, kanske.

Det skulle kollas på galna saker på Youtube på TVn, så vi avhandlade både Salad Fingers (som var så sjukt att det kräver ett eget inlägg någon gång), kattungar, idioter, Det våras för Hitler, galna trafikolyckor och självklart fulla ryssar. Det var alltså samtidigt som vi alla pratade i munnen på varandra hela tiden, eftersom vi hade så många viktiga saker att dela med oss av. Öh… Kom i säng strax före tretiden, helt slut. Fnittrandes. Här får ett smakprov på vad jag fnittrade åt i går!

 Ja, på den nivån var vi framåt tvåtiden. Nu är det kalasdags, och jag mår inget vidare faktiskt. Skulle gärna ha sovit lite till, men jag har ingen annan att skylla på, och det var helt klart värt huvudvärken. Mina fina vänner!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/haxblandning-och-fnitter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.