Helgen

Helgen närmar sig, och den är fullproppad. Jag menar verkligen fullproppad, redan från fredag eftermiddag. Först måste jag till skolan, annars får jag aldrig reda på hur nästa vecka ser ut, eller vad som händer med diverse studiebesök och dylikt. Sedan ska jag fördriva tiden på det lokala öl- och foderstället med lärare och andra elever, till älskaren R dyker upp. Han måste köpa kläder, och han vill inte in till stan en löne-lördag. Ergo: Man shoppar precis innan stängning en fredag.

Sen på lördag ska jag umgås med tre snygga karlar, som är de jag gillar allra mest. Förutom R är det mina vänner, bästa M och E från Norrland. Och kanske någon till, det vet jag inte än. Först talades det om dräll på stan, men eftersom R vägrar och M hade något annat för sig på dagen, så kanske det bara blir jag och E. Han skulle köpa skor för fotmissfoster i någon specialaffär (storlek 49)… Eller inte alls, kanske förbereder inför kvällen. Då ska alla hem hit, för det serveras alkoholhaltiga drycker och Frank Zappa på DVD. Med lite tur är det den med Steve Vai i små leopardtights! Han spelar på Berns på söndag förresten – gå och se om du har tillfälle, Steve Vai är fantastisk.

Gitarr

Söndagen är också en heldag. Först födelsedagskalas för systerdottern, sedan middag hos föräldrarna, och så ska vi skjutsa farmor fram och tillbaka. Inte lika jobbigt, men efter två dagar med mycket att göra så är allt jobbigt. Det blir ändå skönt att slippa bry sig om något mer än att fika, äta och leka, eller på sin höjd umgås normalt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/helgen/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.