Hemma med sköterskan

När andra bloggerskor åker till sjukan är det för att de svälter sig eller lider av akuta stressymtom. Jag kör en lite mindre uppseendeväckande variant, som inte är självförvållad. Inte heller har jag en fotograf med mig som fotar mig när jag ligger uppsminkad i sjukhussängen och tycker synd om mig själv, men gärna vill ha uppmärksamhet ändå. Nä, jag ligger nedbäddad hemma, med alldeles för mycket gift i blodomloppet, och klämmer på älskaren Rs skinkor så fort jag kan.

Han stannade hemma från jobbet i dag för att hjälpa mig, så himla snällt. En egen sköterska! Försökte övertala honom om att gå omkring naken, men det vägrade han, trots att det skulle göra mig lite gladare! Nåja, jag ska väl inte klaga egentligen. Förutom att jag har skitont så har jag inte behövt göra något i dag. Han har hämtat min medicin, handlat, serverat kaffe, spelat musik, hämtat godis och fixat mat. Och städat lite.

Doktor, sköterska

Jag har haft två katter som sällskap i sängen, varav den ena har gnagt på den andres bakben när den kom för nära. Båda ska ligga på mig, men de gillar inte att ligga tätt ihop, och när jag dessutom har en dator i knät blir det för trångt för dem. Då gnager man tydligen på varandra. Ska testa det någon gång när jag står i kö i mataffären och någon idiot står alldeles för nära. Hörni, förresten, tack för all omtanke, alla meddelanden, mail och sms! De värmer. Jag är inte ett dugg bättre, men koncentrationen av OxyContin i blodet är mycket högre.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/hemma-med-skoterskan/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Vilken sötvattenspärla han är, R! 😛

  Vila nu och låt dundermedicinen kapa smärtan!!! Skönt att du är hemma och att du inte är ensam.

  1. Ja, skönt! Det gör lika ont, och jag kan inte sitta, men det behöver jag inte heller. Behöver inte göra något alls! 😀

  • Malin on november 2, 2012 at 20:24
  • Svara

  Det är inte helt illa att ha en egen sköterska och fina katter som gosar, även om de gnager på varandra. Krya krya krya!

  1. Tack! Gnaga gnaga gnaga! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: