Imbecill lärare

Störde mig som fasen på läraren i går, när lektionen skulle börja. Han är verkligen ingen ledare, och satt helt tyst längst fram i klassrummet och väntade. På vad? Bra fråga. Sju minuter efter lektionen skulle ha börjat gick han ut, utan att ha sagt ett ord. Vi alla väntade ju på att något skulle hända, och en del satt och pratade i väntan på något att göra. Jag stod och väntade, medan jag byggde upp en lagom irritation. Några minuter senare kom han tillbaka, fortfarande utan att ha sagt ett ord.

Kvart över började vi, trots att han varit på plats redan länge då. Sen spelade han upp en liten film från Youtube om moms, som innehöll lite faktafel. Moms gjorde vi både vecka 2, 3, 4 och 5, men nu började vi om från början igen. Kunde han inte ha frågat först? Kunde han inte undervisa själv? Det var någon som hade spelat in ljud till en dålig power point (som det inte gick att se något av), och berättaren var liksom tvungen att stanna och tänka efter lite då och då. Helt fantastiskt skitdåligt.

Tummen ner, dåligt

Sen körde han en till, och till sist ytterligare en, men halva var likadan som nummer två. Totalt tog det där en timme. Sen packade jag ihop och gick därifrån, och träffade überläraren. Han flyttade mig till en annan klass som jobbar med Visma, lön och bokslut i stället, för det har jag inte gjort förut. Så de nästkommande sex veckorna ska jag köra alla förmiddagar i stället. Ny lärare igen, skitstor grupp, vi får se hur det går. Det är i alla fall saker jag inte har gjort, och jag slipper den där imbecillen vi haft de senaste två veckorna.

I dag är det praktiksök, men nu har jag ingen aning om vilken period det blir för min del. Fortsätter brainstorma lite. Rörigare kurs har jag aldrig ens hört talas om, helt sjukt att det får vara på det där sättet. Jaja, skit samma. Det är inte ett problem just i dag, just nu. Ska luncha med fantastiska Sara Paues, och prata ikapp de senaste två månaderna, så i dag blir det en bra dag! Hon spelar på Glenn Miller Café klockan åtta, gå och se om du är i stan.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/imbecill-larare/

2 kommentarer

 1. Hej! Jag hamnade på din blogg när jag gjorde en sökning på Qutenza, som min son erbjöds igår med ny smärtläkare. Har du provat? Hoppas du mår bättre!

  Maria

  1. Hej Maria!
   Jag provade aldrig, för i mitt fall blev det för dyrt, och det var helt nytt då. Om ni slipper betala vad det faktiskt kostar, och det går under högkostnadsskyddet, så tycker jag absolut att ni ska prova ändå.

   Har läst en hel del på Google scholar, och resultaten varierar. En del får väldigt bra resultat, andra får lika bra med placebo, och andra händer det inte så mycket för, så det verkar vara svårt att veta. Är det nerv- eller muskelsmärta så finns det ändå en god chans! Jag har diskbråck och Ehlers-Danlos syndrom, så jag kände inte riktigt att det var värt de 2600:- det kostade, när det inte fanns forskning kring det att tillgå. Dessutom slår Ehlers-Danlos ut de flesta bedövningsmedel så att de inte har någon effekt.

   Men som sagt, det skadar aldrig att prova. Jag skulle absolut göra det, så länge det går under högkostnadsskyddet, inte annars. Det är svindyrt att vara sjuk i Sverige, bara på ett år har jag lagt ut över 40.000:- på smärtlindring, utredning och behandling. Det fanns inte rum i en budget med Försäkringskassans pengar till något som kanske inte fungerar, och som det inte fanns någon forskning kring gällande min problematik i alla fall.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: