Ingen ork

Man skulle ju kunna tro att jag har hur mycket som helst att skriva om, och all tid i världen att kommentera på andra bloggar, när jag ligger här i sängen. Så är inte alls fallet, för jag orkar inte. Jag ligger och glor lite på datorn, surfar, läser, men orkar inte kreera något själv. Knappt. Det finns inte så mycket här inne att skriva om heller, och saker som stormen Sandy eller folk som blir kallade White Trash får någon annan avhandla. Dessutom är jag hungrig precis hela tiden. Fyra timmar efter den totala matkoman i går kväll började magen kurra igen.

Ska ge mig ut med älskaren R som stöd om en liten stund, när det börjar mörkna. Alltså, jag skiter i om jag är ful, har liggsår i håret och mysbyxor på mig – jag har diskbråck. Visst känns det bättre om jag snyggar till mig lite, men jag orkar inte nu. Dessutom är tårar inte en omöjlighet när vi ger oss ut, så jag föredrar att vänta lite till.

Ska gå så långt jag bara orkar, för i värsta fall kan R hämta bilen och köra hem mig. Han är förresten inte klok. Han cyklade upp för Hammarbybacken i dag (den är jävligt brant), utan att stanna eller gå något alls. Sen körde han så fort det bara gick nerför, och han lever fortfarande. Ska göra mitt bästa för att vara lika cool när jag stapplar omkring, om en stund. Jag undrar om det inte är jobbigare för mig, egentligen…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/ingen-ork/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Karolina on november 4, 2012 at 18:04
  • Svara

  Förstår om du inte har någon ork. Antar att du kämpar med att klara av en dag i taget. Den där smärtan är ju så uttröttande… Tror du att det är diskbråcket som spökar? Är du stelopererad eller ”bara” operation där de tar bort en del av disken? Ska du inte ge dig iväg till Sjukan då? Så du får ordentlig smärtlindring och uppassning dygnet runt? För om du mår så dåligt så kanske du knappt klart av dig själv? Jag hoppas du snart blir bättre! BAMSEKRAM

  1. Jo, så är det, ryggskott är jag van vid och den smärtan kan jag tolerera på ett helt annat sätt. Jag åkte till sjukhuset, men jag hatar att ligga där också! 🙁 Så svårt att få vila, och så svälter man ihjäl på kuppen! Fick med mig extra många och extra starka saker så att jag kan ligga hemma i stället.

   Ska försöka åka till skolan i morgon, men ska till sjukgymnasten först och se om han kan göra något åt muskelkrampen också. Lättar det inte på någon vecka åker jag till sjukhuset igen, för jag antar att de flesta stannar hemma när det är så här… Kram!

  • Karolina on november 4, 2012 at 19:00
  • Svara

  Nej inte ska du försöka ta sig till skolan?! Är det inte den som gjort ryggen så dålig?! Fattar verkligen inte varför de tvingar dig dit! Vet hur jobbigt det är att inte kunna sitta. Det suger. Jag klarar kortare stunder nu och det känns om det blivit för mycket, men ryggen är ju inte skapad för att sitta… Hoppas du iaf är hyfsat smärtfri när du ligger. Hoppas Solsidan lättar upp om en timme, Kram!

  1. Nja, alla resor och allt trängandes med folk och knuffandes där har säkert påverkat, men sist när det blev akut låg jag och sov, så det kan nog bero på vad som helst!

   Jag fattar inte heller vad jag har där att göra. Ytterligare ett av livets mysterium… 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: