Irriterande tygbitar

Ja men nu jävlar ska vi åka till stan och se den där Bond-rullen! Har nämligen reserverat biljetter till en tidig föreställning, så det var bara att kliva upp och sätta fart i morse. Ingen tvåtimmars-frukost här, inte. Vad som händer sedan är fortfarande väldigt oklart. Jag hävdar inköp av kläder till älskaren R, för det börjar bli väldigt skralt på den fronten. Han hävdar att hans trasiga t-shirts räcker, så länge han inte går naken. Behöver jag tala om hur mycket han ogillar shopping?

Det är liksom inte kläderna i sig han ogillar, utan han blir upprörd över hur små tygbitar kan kosta så in i helvete mycket, eller irriterad på alla människor runt omkring. Ja, vi får väl se hur det går. Jag tror i alla fall inte att jag behöver något, men det vet jag väl kanske inte helt säkert förrän jag ser det jag behöver. Just nu behöver jag mer kaffe. Vad behöver du i dag?

En kopp kaffe


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/irriterande-tygbitar/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Hahaha. Får nog skriva något om detta på min blogg. Ur en mans synvinkel så att säga.
  Män och kvinnor delar inte shoppingens tjusning. Förstår din älskares inställning. Följ med honom till en affär med motorsågar så förstår du hur han känner. 😀

  1. Jo, så är det nog! Jag är inte överdrivet förtjust i shopping, men med gott sällskap är det kul att gå och kika!

   Och ja, han kan gå i timmar och titta på saker som intresserar honom; framför allt butiker för utomhusäventyr, eller skruvar och sånt. Typ Swedol…

 2. Kläder behöver jag inte! Har massor av skit i två garderober, kan inte ha hälften.

  Möjligen behöver jag… en frisk häl.

  Vi ska försöka se Bond i morgon kväll! 😀

  1. Den var helt okej, lite för lång bara! För att vara Bond var det en av de bättre på länge.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: