Jag är inte vegetarian…

De här paprikorna slår tillbaka mot våldet de utsätts för av vegetarianer. Varje dag dödas tusentals oskyldiga grönsaker för sitt kött, är det inte dags att hjälpa dem? Eller som folk brukar säga: ”Jag är inte vegetarian för att jag ogillar kött eller värnar om djur och miljö, utan för att jag hatar grönsaker.

Paprika

Inte konstigt att grönsakerna går upp till kamp. Och förresten, vet ni vad? Jag älskar verkligen djur, men så länge det dör två barn i minuten av malaria (som faktiskt är enkelt att bota), känns det inte alls lika viktigt att värna om djurens (eller grönsakernas) rätt. Jag förstår inte ens hur folk kan tycka att det är viktigare. Gör som paprikorna, ta lite ansvar för mänskligheten, oavsett om du är vegetarian eller inte.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/jag-ar-inte-vegetarian/

2 kommentarer

  • Mona on november 19, 2012 at 21:18
  • Svara

  Måste det ena utesluta det andra? Världssvälten skulle kunna stoppas om folk tog hänsyn till miljön och slutade äta kött. Men vad gör det att små barn dör av svält så länge man har en smaskig lördagsbiff till helgens middag.

  1. Absolut inte, jag håller med dig. Och ekologisk odling kan förmodligen avhjälpa matbristen i en del utvecklingsländer, i det långa loppet.

   Så länge man själv har allt man vill, går det bra att strunta i andra…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: