Julkalender hos Ticket

Blev tipsad om en Tickets julkalender, en tävling som pågår från den första december till och med julafton. Man kan vinna fina priser varje dag, och huvudpriset är ett presentkort på Ticket.se på 10.000 kronor. Det vore helt fantastiskt, jag skulle verkligen behöva vinna och komma iväg till något varmt och soligt ställe en stund!

Det är självklart gratis att vara med, och om man deltar och svarar rätt under minst tre dagar under tävlingsperioden, så är man med i utlottningen av det stora presentkortet. Gå in på ticketkalender.se för att vara med och tävla – det tänker i alla fall jag göra.

Funderade på var jag skulle kunna tänkas åka om jag mot all förmodan (jag har aldrig vunnit något) skulle vinna. Det blir väl någon gång i januari eller februari man får presentkortet, och vart är det skönt då? Thailand är för långt bort, dessutom är jag inte särskilt sugen på att turista där – i alla fall inte när det gäller sol och bad. Kultur och historia är intressant, men turistorterna är nog inget för mig.

Kanarieöarna kanske? Det är säkert skitkallt i havet då ändå. Nä, man får nog vänta lite med att resa till solen, om man som jag inte klarar av långflygningar. Ja just ja, jag ska bara vinna först. Eh, detaljer.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/julkalender-hos-ticket/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: