Kalas och leenden

I dag ska vi till syrran för att fira hennes dotter som fyllde år häromdagen. Har laddat upp med flera små paket med pysselsaker som kuvert, tejp och guldpenna. Hämtar farmor på vägen, och efteråt åker vi hem till mina föräldrar och käkar middag. Sen, hem med farmor och hem med mig. Med andra ord – en heldag. Jag ska medicinera, lyssna på Mötley Crüe på hög volym och inte göra ett dugg mer än att återhämta mig från gårdagen, som ni får höra mer om sen. Här är förresten jag och syrran från minglet för ett par veckor sedan.

Girls night out event av MGroup PR & Media. Arga Klara med syster.

Bilden kommer ifrån Mgroup PR & Events sida på Facebook, är tagen av deras fotograf Karina Ljungdahl och lite beskuren av mig. Syrran ser lite sammanbiten ut, och jag ser ut att ha riktiga problem med att le med ögonen. Nåja, man blev ju lite överraskad, får skylla på det. Dessutom hade jag jävligt ont och var inte direkt genomlycklig, trots att vi hade riktigt kul.

Söndag, alltså. Slipper laga mat, slipper göra något annat än att umgås, fika och äta. Dessutom får jag träffa kusiner med barn, och det händer inte så ofta. Kunde med andra ord varit en betydligt sämre dag, trots trött kropp och lätt baksmälla! Ska leka (och äta) så mycket jag bara orkar. Vad händer hos dig i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/kalas-och-leenden/

8 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Här ska det inte göras många knop. Kanske blir det en långpromenad för att mjuka upp kroppen senare men nu laddas det för Skidskyttepremiären i eftermiddag.

  Lyssna på Mötley Crüe är inget fel sätt att fördriva tiden. Kom ihåg när ”Shout at the devil” släpptes. Jävlar vilket röj och nyskapande. I dag är det nästan dansbandsstuk på plattan men go är den fortfarande.

  Annars är nog ”Kickstart my heart” min favorit Mötley Crüe-låt. Rock on \m/

  1. Ja, inte är det särskilt hårt och farligt i alla fall! Fantastiskt band, funkar i alla lägen. Ha en trevlig eftermiddag med skidskyttet!

 2. Inte farligt???

  Prata med Siwert Öholm om det. Enligt honom är hårdrock det värsta som kan hända mänskligheten. WASP var ju livsfarligt men jag lever fortfarande. 😀

  1. HAHA! Honom pratar jag helst inte med om någonting, vilket jävla stolpskott! Vii aar sejtans piipöl!

   1. Hahaha.. Dubbelt stolpskott. Tänk vilka experter han hade kallat in. Stolpskottet Staffan Hildebrandt som alltid trodde att han förstod hur ungdomar tänker men nu sköt sig i foten. Eller damen som hävdade att växter vissnar om man spelar hårdrock. 😀

    Undrar vad dessa typer gör idag och hur mobbade de blivit genom åren. Att folk aldrig lär sig.

    Jag sprang på Siwert på centralstationen i Kristianstad 1996 eller så men lät honom vara då han såg så ynklig ut.

    1. Hahaha! Hyggligt av dig att låta honom vara! 🙂 Det är lustigt med stark övertygelse, särskilt när det gäller så dumma saker också.

     Den där växt-damen kommer inte jag ihåg! Kanske läge att youtuba Siewert i kväll! 😀

 3. Jag ska ut och jaga en svart stjärna!

  1. Hmm… Låter farligt! Ska du ut i rymden eller köpa julpynt? 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: