Klippning och fel dag

Jag måste hinna med en klippning av det där som växer på huvudet i dag! Ska försöka ta mig till frisören, och då passar det ju bra att jag inte ska till skolan. Det räcker nog och blir över med att dels sitta i en taxi på väg dit, och sen sitta i en frisörstol en halvtimme. Ve dem om jag inte blir snygg. Tänk vad skönt det vore att raka av alltihop, förresten. Har fortfarande det på att-göra-listan någon gång i livet.

Jag hade tisdag hela dagen i går, så jag blev lite besviken när det var längre kvar till helgen än jag trodde. Det är fan aldrig helg. Och när det väl är det, tar den slut innan jag hinner säga gin & tonic. Eller så ligger jag och gnyr någonstans. Inte okej. På fredag kväll ska jag iväg på event, sen är jag förmodligen paj åtminstone halva lördagen. Mmm, paj…

Äppelpaj

Tisdagar brukar innebära träning, och det behöver jag förmodligen verkligen. Men det kanske inte är helt okej. Ingen har sagt vad som är okej eller inte, så jag kan bara gissa, och göra sånt jag tycker är kul. Jag tänker i alla fall börja dagen med ägg och bacon, för det är den grymmaste frukosten som finns. Och en klippning. Vad gör du i dag?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/klippning-och-fel-dag/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Ägg å bacon är ju så vansinnigt gott 😀

    Dagen är i stort sätt oplanerad förutom att hästarna vill ha med 🙂

    Ha en fin dag!

    1. Åh vad skönt! Tack detsamma!

  2. Jag har jobbat och duschat och nu sitter jag vid datorn och telefonerar.

    1. Låter helt lagom jobbigt!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: