Korv

Älskaren R är den som får bestämma vad han vill ha att äta när han kommer från jobbet, i mån av det som finns att tillgå hemma. Häromdagen ville han ha korv, för det fanns ett stort paket med någon sorts kryddig korv i frysen. Jag gillar inte korv särskilt mycket, men det måste ju gå åt, och visst kan jag äta det ändå. Men han ville ha korv, och då fick han korv.

Korv. En stor tallrik skivad korv, med några vitlöksklyftor på toppen.

En hel del korv, med lite vitlök på toppen. Skickade bilden till honom och sa att maten var klar, och fick till svar: ”Uhhh…!” Men jag lagade faktiskt till den, det blev en gigantisk laddning indisk gryta, med en massa grönsaker och kryddor. Maskerade korvsmaken (sorry, alla korvfascister), och det blev faktiskt riktigt gott. Hos mig får han vad han vill ha när det gäller mat, men i vilken form? Osäkert. Kanske har den till och med ögon.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/korv/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.