Laserkatt

Ni vet väl vad lolcats är för något? Bilder på katter som kan vara roliga, söta, konstiga, men ibland även ganska ordinära. Huvudsaken är att de har en rolig text till, som ska vara väldigt felstavad och gärna ge katterna lite mänskliga attribut. Det händer ganska ofta här i bloggen att det dyker upp någon lolcat, när det passar. Som här, eller här. Hur som, helst, häromkvällen var min egen luddskalle helt galen, för han såg någon osynlig skugga på väggen när jag skulle gå och lägga mig. Han blev en laserkatt – väldigt vanligt bland lolcats. Vågar man lägga sig och sova där under?

Lolcat laserkatt

Nu undrar man förstås varför det ligger en panda under en laserkatt. Ja, den satt på sängkarmen, så han gick helt enkelt över den. Halvt över den. Undrar om en laserkatt kanske kan utföra en radiofrekvensbehandling, en sån där jag pendlade till Umeå för? Rimligtvis borde det vara mindre smärtsamt. Hur som helst, den här bilden är väldigt suddig, men den blev mest surrealistisk av de jag lyckades fota. Har en riktigt skarp som jag nog ska rita dit laserstrålar på. Frågan är då: Vad säger han?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/laserkatt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: