Lördagsbesvikelsen

Vi tänkte gå ut och käka lite, jag och älskaren R, och se den där senaste Bond-rullen, ”Psykfall” (ja, jag vet att den inte heter så). Men det visade sig vara helt omöjligt att få tag på två biljetter bredvid varandra, på ett bra ställe. Trots att vi var ute i ganska god tid. Så då skaffade vi biljetter till i morgon förmiddag i stället, och tänkte åka till stan ändå. Promenera, glo på saker och folk, fika nånstans, fota någonting.

Sen blev han trött. Han ville bara vila 20 minuter, men det gjorde ju ingen skillnad. Snarare tvärtom, för han orkade inte åka sen. Jag som hade gjort mig i ordning för att gå på stan, blev hemma i stället, liggandes i sängen med datorn i knät, medan han sov i soffan. Nåja, kunde varit sämre, men vafan. Vi har inte umgåtts på hela veckan, och förra helgen var jag ju helt sängliggandes. Besvikelse.

Bakade en skitstor pizza i stället, och väckte honom alldeles nyligen när det var dags att käka. Bara för att han har sovit hela eftermiddagen tänker jag tvinga honom till åtminstone en liten promenad i området, eller en omgång av något spel. Monopol eller Carcassone. Det är bara skit på TV ändå, vem fan vill se ”Småstadsdrottningar” (nej, knappast drottningar, inte särskilt smarta eller intressanta över huvudtaget)? Jag stoppar hellre huvudet i en hink med vatten under tiden. Hur fasen kan det gå på bästa sändningstid en lördag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/lordagsbesvikelsen/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Karolinanovember 10, 2012 kl. 20:04
  • Svara

  Ligga och sova när han hade chansen att dra ut på stan med värsta pinglan?! Klarar du att gå på bio, jag har faktiskt inte vågat sen jag blev riktigt dålig för ett år sen. Blir stressad av att sitta så länge, men en vacker dag ska jag prova! Har du förresten hört talas om breathworks? Nån form av mindfulness, ska vara bra för oss med smärta. Jag har hört om det och ska nog läsa på lite. Ha en trevlig kväll, du får spöa killen rejält som straff för uteblivet statsbesök!

  1. Haha, ja, jäkla tråkmåns! Bio går bra, så länge man kommer sent (så att man slipper alla som ska förbi), och har en plats lägst ut på kanten så att man kan stå upp utan att vara i vägen. Och äter mycket smärtstillande. 🙂 Fast jag måste erkänna att det ofta känns som slöseri med pengar, för när man har ont är det svårt att koncentrera sig… Det har flera gånger hänt att jag har gått ut, och fem minuter senare inte vetat vad filmen handlar om!

   Rätt andning är alltid viktigt för alla, och det blir stor skillnad på välbefinnandet när man lär sig rätt! Kolla definitivt upp det! Kram, ha en fin lördagkväll!

  • Farsannovember 11, 2012 kl. 14:50
  • Svara

  Ni missade en bra film i TV2 efter operan om Anna Nicole.

  1. 😮 Opera om Anna Nicole?! Jag satte inte på TVn förrän vid halvtio, då var det film. Vad var det för något bra då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.