Mer kalas

Jag har inte alls mått så dåligt som jag förtjänat i dag! Visst, det var lite risigt på förmiddagen, men med lite kaffe och socker i kroppen på systerdotterns födelsedagskalas så piggnade jag snabbt till! Träffade nästan hela släkten, lekte affär (köpte en tub senap för hundratusen kronor, inflationen verkar ha rusat i natt), fikade, pratade och gosade. Mycket trevligt.

Älskaren Rs huvudvärk utvecklades dock till ett rejält illamående, och när vi var på väg därifrån var det både frossa och saftande i munnen, hahaha! Men vi skulle inte hem, utan till mina föräldrar för att käka middag. Med tanke på att vi inte käkat något annat under dagen, så var det kanske inte så konstigt. Han blir alltid sjuk så fort han vistas i samma rum som alkohol, haha! Jag tror att han drack fyra flaskor öl och en kopp glögg i går, på sex timmar. Det borde inte vara så dåligt, nästan ett dygn efter.

Öl i glas

Jag var i alla fall hungrig som en flock vargar, så jag kunde äta ordentligt, och R piggnade till med lite riktig mat. Sen hämtade han en cykel hos sina föräldrar, och vi skjutsade hem farmor för att till slut komma hem. Skönt! En riktigt trevlig dag, men lång. Det är klart att det gör ont att leka, men jag får skylla mig själv som går med på det också. Är nyss hemkommen, och tänker inte göra ett dugg i kväll. Fick med mig några gamla målningar som jag gjorde när jag var liten, som ni får se en annan dag. Ögonlocken är tunga! Mycket bra helg, mycket ont nu, men hellre det än att ha suttit hemma själv och inte gjort något.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/mer-kalas/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: