Mitt bord!

Åkte till skolan för att ta emot mitt så hett efterlängtade höj- och sänkbara bord, så här två månader senare. Företaget som sköter leveransen av hjälpmedel har hela tiden varit trevliga, ringt varje vecka och bett om ursäkt mängder med gånger, men när förseningen bland annat har berott på Arbetsförmedlingen, och att de glömt skriva på papper där, så är det ju inte enbart det externa företagets fel.

Jag vet att min arbetsförmedlare tycker att det är skit, och han vet att det blivit fel från deras sida, men någon direkt ursäkt har jag ändå inte fått. Bortförklaringar däremot, som ”jag trodde i min enfald att det skulle fungera”, har jag fått. En typ av ursäkt enligt honom, kanske. Själv brukar jag säga ”förlåt” när jag gör fel.

Bordet är i alla fall på plats. Det dök upp en del logistiska problem, och det krävde en del ommöblering, men det var i alla fall inte jag som skulle lösa det. Satt och fyllde i menlösa uppgifter en stund, till ingen nytta. I morgon ska jag dit ”på riktigt” för att se vad de ägnar sig åt, i dag var det bara praktiksök och vi var fyra personer på plats. Vi ska göra ett kapitel i veckan, jag gör ett på två timmar…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/mitt-bord/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.