Nästan som julafton

Jaha, vet ni vad som händer i dag? Det är lilla julafton, jag ska åka till skolan och få en del av mina hjälpmedel. Ja, en del av dem. Stolen, datorn, mattan att stå på, handledsstödet – men inte bordet. Det kanske skulle komma på tisdag nästa vecka. Det är ju ett bord som är mest akut, för det går ju sådär med sittandet. Säkerligen går det bättre på en riktigt bra ergonomisk sadelstol, men de bord som finns är för låga för att använda till en sådan stol. Nåja, vad är väl en bal på slottet.

Ska träffa någon från företaget som har ordnat sakerna klockan tolv, sen får vi se vad som händer. Det är onsdag. Har inte sett någon veckoplanering, eller något om vad vi ska göra i skolan. Det var utlovat att det skulle finnas varje vecka, och uppdateras ofta så att man skulle kunna arbeta hemifrån om man missar någon dag. Har inte funkat, finns ingen information.

Stannar väl en stund, vet inte om jag orkar hela tiden. Det är skillnad på att vara någonstans där jag har något att göra hela tiden, och att som nu bara stå i ett hörn och vänta. Vänta och vänta, i sex veckor. Att göra något distraherar smärtan, och tiden går fortare. Ibland är det till och med roligt. Jag får i alla fall en dator att leka med i dag, kan ju alltid skriva lite, kolla på roliga saker på Youtube, eller slumpa fram artiklar på Wikipedia… Om jag lyckas sitta, alltså.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/nastan-som-julafton/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  1. Fantastiskt! Jag var nästan 100 på att du inte skulle få hjälpmedel innan kursen var slut. Hoppas du får bordet snart så du kan sitta också.
    Ha en bra dag!
    Kram/Monica

    1. Ja, man vet aldrig! Bordet är en vecka bort, och internetuppkoppling har jag inte. Blir inte så mycket gjort ändå, alltså! Kram!

  2. Men vad skönt för dig att du får nästan allt idag 🙂 Som du har väntat.

    1. Verkligen skönt! Satt en timme, det var okej, sen orkade jag inte mycket mer iaf 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: