Ny termosmugg!

Jag fick en present i går! Älskaren R hade varit någonstans och shoppat lite. Inte kläder eller sånt där, utan mer saker han gillar. Fotogen. Kanske nån skruv. Bromsar till bilen, eller möjligen någon friluftsgrej. Men han visste att jag ville ha en termosmugg, så han kom hem med den här till mig!

Termosmugg Primus

Inte riktigt limegrön, men nära nog! Den syns bra, och håller värmen riktigt bra. Det blir perfekt i vinter, när man behöver hålla värmen uppe även inifrån. Har självklart redan invigt den med kaffe och te, och den kommer nog att bli en ständig följeslagare i vinter. Yay! Den enda nackdelen med den här varianten av termosmugg är att den är väldigt svår att skruva upp även om det inte är något undertryck i den, men den är i alla fall tät så det är väl bara att vålda på. Eller be R…

Dricker gärna te på eftermiddagar och kvällar, men det står och blir kallt i en mugg innan jag hinner få i mig allt. Föredrar svart te med någon god fruktig smak, som Söderte eller skogsbär. En riktig te-svenne, med andra ord. Det ska smaka mer än bara ljummet vatten, med biskmak av gräs, och det ska vara utan mjölk. Och det ska inte stavas fel. Te. Inget annat.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/ny-termosmugg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.