Nyklippt och planerad

Tog mig in till stora staden (med taxi, tro inget annat) för att klippa det där fågelboet på huvudet. Det blev alldeles utmärkt, min frisör är ett geni. Ja, med mina mått mätt, alltså. Det är faktiskt ganska ovanligt att frisörer är bra på att klippa korta frisyrer på tjejer, för jag har ju liksom inte en herrfrisyr! Dessutom ska det klippas upp och tunnas ut – det händer väl inte med gubbhår?!

Sax, kam, urtunningssax, klippa håret

Passade på att kika på fina saker på Feminint.se på Sibyllegatan, och senare dregla lite över några scarves och örhängen i en annan butik. Och nagellack. En typisk tjejdag alltså, men i oerhört långsamt tempo, och totalt varade den inte mer än en timme. Sen orkade jag inte mer, och åkte hem. Köpte lite frukt (vem fan är det som äter upp all frukt hemma egentligen?), och lade mig i sängen igen. Det är bättre i dag, jag är lite rakare, men vill inte sitta i onödan.

När jag kommit hem insåg jag att jag inte hade ätit något på hela dagen, jag tappar helt sugen av de där tabletterna. Det var ändå nästan dags för middag, så jag åt en av nämnda frukter tills vidare. Har planerat lite med syster inför fredag. Vi ska till en tapasrestaurang, och sen vidare på event på Pure. Den ständiga frågan gällande det har självklart kommit upp: Vad fasen ska man ha på sig?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/nyklippt-och-planerad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.