Ostbåge och sexköp

Blev nog lite rakare hos sjukgymnasten, i alla fall. Skönt var det inte, men jag såg i alla fall inte ut som en ostbåge efteråt. Vill fortfarande inte prova att sitta ner, men men det är inte fullt lika obehagligt att stå upp. Och som sagt, det gör ondare direkt efteråt, men jag borde kunna förvänta mig en förbättring i morgon. Med lite tur.

Åkte till skolan efteråt i alla fall, för det stod på intranätet att vi skulle få våra läroböcker i dag. Fick vi det? Inte då. Fick sitta och lyssna på något vi redan gått igenom, men nu med ytterligare en ny lärare, för vår ordinarie var sjuk. Han var bra. Tyvärr var det slöseri med tid, men den första läraren vi hade lovade med livet som insats att jag skulle få saker att göra hemifrån på onsdag. I morgon ska jag inte dit, då är det praktikssök. Som vi inte vet något om.

Tänkte försöka mig på att laga något jävligt gott till middag, efter de senaste dagarnas misär i sängen. Orkade inte. Det blev en bit av en jäkla gris som jag stekte och körde i ugnen, med lite glaze och en god sås till. Fattar inte vad jag gör ute och härjar egentligen, men det är sjukt tråkigt hemma när man inte kan göra mer än att ligga ner. Dagens plus: Pengar på kontot, från älskaren R, bokförda som ”sexköp”. Man har inte roligare än vad man gör det till.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/ostbage-och-sexkop/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.