Ryggborste

Det är inte bara jag som är trasig här hemma. Häromdagen när jag stod i duschen upptäckte jag att det hade lossnat några borst från min ryggborste, som låg på golvet. Älskaren R hade städat badrummet dagen innan, så jag tyckte att det var konstigt att de låg där. Kollade på borsten sen, och insåg att det kanske inte var så konstigt att de hade lossnat.

Blå ryggborste i plast från Åhléns. Ryggborsten har gått sönder!

Frågade R om han hade tappat den i golvet när han städade, men han kom inte ihåg, haha! Om den hade gått i tre delar borde man ju minnas det, så antagligen hade den bara spruckit då (eller vid något annat tillfälle), och helt enkelt fått för sig att inte orka hålla ihop längre senare.

Skit också, det var en bra borste. Ful som fasen, men bra. Så nu vet ni vad som står på önskelistan till jul – en ny ryggborste, med mjuk borst! Passa på och köp en till dig själv också, för de är fantastiska!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/ryggborste/

1 ping

  1. […] även bestämt att jag ska få en skön ryggskrubb i duschen sen, för sedan ryggborsten gick sönder är det svårt att fixa själv. Objektet som ska utföra skrubbandet vet inte om det […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: