Salad fingers

I lördags när jag hade mina bästa vänner hos mig för lite festande, så kom ”Salad fingers” upp. Jag hade aldrig hört talas om honom (det är en tecknad figur) innan, men både E och O var fans. Men E sa att det är en så sjuk serie, så att man knappt vågar tala om för folk att den finns, och att man gillar den. Och sjuk var den, herrejävlar, jag undrar vad de hade tagit när de kom på handlingen! Det finns flera korta avsnitt, och här kommer ett smakprov!

 

Hahaha! Så jäkla skumt! Lite läskigt, obehagligt, underbart och bisarrt vidrigt på samma gång! Ångesten lyser verkligen igenom, och som älskaren R sa om personen som skapat karaktären: ”Det luktar institution på lång väg. Din hjärna är dålig, byt ut den!” Det finns liksom ingen poäng med serierna, eller handlingen, och det är en härligt obehaglig känsla när man ser de andra karaktärernas reaktion på Salad Fingers. Varför han heter så? Ja, se själva. Jag tycker att det är alldeles briljant, det är inte många som lyckas fånga känslor på det här viset. Vad tycker du?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/salad-fingers/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Letitbleed.senovember 26, 2012 kl. 20:47
  • Svara

  Kul, det var ganska många år sedan jag såg det här senast..

  1. Helt fantastiskt – och jag hade helt missat det! 🙂

  • monicaschnovember 27, 2012 kl. 01:04
  • Svara

  Underbart och helt nytt för mig!

  1. Visst är den rolig! Äckelrolig. 🙂

  • Farsannovember 28, 2012 kl. 21:50
  • Svara

  Sanslös snubbe!

  1. Har du något rostigt man får känna på? :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.