Sängliggande igen

Ingen förbättring ännu, så det lär bli en lång, långsam dag i sängen i dag också. Så sjukt tråkigt. Älskaren R ska ut och cykla en stund på sin nya hoj, och jag ska försöka med en liten promenad till när han kommer hem. En som är längre än de 300 meterna till postombudet, om det går. Vädret är helt okej, och den dagliga cocktailen av gift är införd i systemet.

I går kväll blev det riktigt tråkigt. Efter mina föräldrar åkte vid femtiden, låg jag i sängen till nio. Sen kollade vi på ”The Producers”, eller som den senare kom att kallas, ”Springtime for Hitler”. Riktigt, riktigt bra. Vi har kört ett riktigt Mel Brooks-race nu och sett tre filmer på en vecka, både ”Young Frankenstein” och ”Spaceballs”. Alltså, ”Det våras för Frankenstein”, och ”Det våras för rymden”. Nu är det bara dito Sheriffen kvar, av de som är sevärda, tror jag. Sen har vi överdoserat på komedier för flera månader framöver.

TV

Vad mer? Jo, ligga i sängen. Fortfarande omöjligt att sitta. Det blir skitvarmt när man är omringad av katter och gigantiska hajgosedjur (funkar toppen som en extra kudde), och har en dator i knät, men hellre det än att frysa när man har ont. Egentligen fattar jag inte vad jag gör hemma, sist det var så här låg jag på sjukhus en vecka. Jag kan inte smärtlindra mig själv med de saker jag har – som ändå är till för cancerpatienter i livets sista skede och dylikt. Jävla EDS. Jävla rygg. Nu: mer kaffe.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/sangliggande-igen/

2 kommentarer

  1. GAH så trist att bara ligga där som en padda! Önskar jag kunde skriva nåt så att du började skratta hysteriskt, hoppa upp ur sängen och tog en danstur. Men nej. Det skulle nog inte din rygg estimera. Försök stå ut och så hoppas vi att eländet släpper snart!!!!
    Kram!

    1. Haha, det skulle se roligt ut 🙂 Ska försöka ut och trampa runt lite i eftermiddag, det kommer nog att se ganska roligt ut också – för de stackare som ser mig. Kram!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: