Städning är inte nyttigt!

Det var inte roligt att städa bort eventuell hemvist för plattbaggar i går! När det var gjort, torkade jag allting med ättika, för de är inte så förtjusta i sånt. Funkar inte det åker Radar-sprayen fram. Körde korta intervaller, för jag orkar verkligen inte mycket. Men nu är allt som inte var angripit (vad jag såg, äggen ser man nog inte) lagt i plastpåsar med klämma, så om något kläcks så kommer de inte ut.

Verkar inte som de kan komma in i vanliga kryddburkar med skruvkork i alla fall. De är sanerade ändå. Efter jag var klar, var jag helt sjukt trött. Skulle ta en kopp kaffe, men ställde in den i kylen i stället för micron. Ja, ni fattar ju. Städning kan inte vara nyttigt! I morse vaknade jag klockan 03.48 av att jag hade ont i magen. Har haft det sedan jag var på väg hem i går kväll, efter middagen med en vän. Får se om det blir lite bättre snart, då ska jag packa ihop mina pryttlar och åka till skolan. I dag händer det grejer, kanske. Ska på möte, sen efter ”lektionerna” blir det mat, någon öl och sedan älskaren Rs shopping. Om det blir lite bättre…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/stadning-ar-inte-nyttigt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: