Stavmixer

Jag fick en stavmixer av älskaren R häromdagen! Helt perfekt, då slipper jag släpa fram den stora från Ö & B a la 1999, eller farmors gamla matberedare med hacktillsats när händerna inte vill samarbeta, och det är mycket att hacka. Dessutom var den snygg, och hade flera funktioner. Hackgrejen påstår att den kan hacka is, det kan inte den stora jag redan hade, så det kanske till och med är läge att pensionera den. Det luktar faktiskt lite bränd elektronik när man kör den mer än en minut…

Stavmixer Bosch med hacktillsats

Alltså, förstår ni hur skönt det kommer att bli?! Jag lagar ju mycket mat, gärna grytor och långkok med massor av grönisar. Och hur kul tror ni att det är att hacka lök när händerna håller på att lossna? Inte alls, kan jag meddela. Han är snäll, den där R. Han har säkert någon baktanke, eftersom jag lagar all mat och han gärna vill att jag fortsätter med det. Jag lagar ju mat ändå, och nu blir det lite enklare. Tack, R! Han vill förresten fortfarande inte vara med på bild, utan hälsar att han verkar i det fördolda.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/stavmixer/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. ha ha ha det där sista känner jag mej träffad av 😉
  Och en stavmixer är ju toppen. Jag har en också, sedan min högerhand gick ur funktion. Snällt av R verkligen. För det är skitjobbigt när händerna inte räcker till.

  1. Hehe japp! 😀
   Jag provade just att mixa rå potatis i stället för att riva den (skulle göra rårakor), och till och med det gick utmärkt! Så himla smidig grej, att jag inte har haft en förut?!

 2. En såndär har jag med fast i annan färg! 😀 Gillas skarpt!

  1. Den är grym! Ska använda min flitigt! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: