Storpack

Julen närmar sig! Var och fyndade på storcashen för företag (pappas kort!), och laddade upp med storpack på saker man inte orkar släpa hem stup i kvarten. Som en femkilossäck pasta, dito ris, och så vidare. Dessutom kom årets första pepparkakor hem, tillsammans med en platta julmust på burk, och ett granatäpple. De var billiga, fastän det inte ens var extrapris.

De har sjukt mycket konstiga och lustiga saker där, och även om man inte ska handla något så är det roligt att bara gå och titta. Jag skrattade högt åt de enorma köttbitarna (vi snackar 15 kilo), men det kanske är meningen att man ska köpa en 10-litersdunk bearnaisesås till dem? Eller en sån här ost, på 16 kilo? Ryms tyvärr inte i kylen…

En av de största ostarna jag sett någon gång, på Martin Olsson storcash

Har bra en halv frys hemma, men om jag någonsin bor där det ryms en fullstor variant så kommer det definitivt alltid finnas kött i den. Ska man köpa något i normal storlek där, så är det dyrare än i den lokala mataffären. För allt annat är det Martin Olsson som gäller! Allt det här goda (kanske inte hela kakburken) tänker jag sätta i mig i nu, för att sedan gräva lite djupare i Visma-träsket. Farsan min har förresten en så gammal version av Visma (innan det ens hette Visma), att det inte går att köra på en modern dator. Utvecklingen verkar ha gått framåt.

Pepparkakor, julmust och granatäpple


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/storpack/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: