Vecka 4

  • Tid i skolan totalt: 3 timmar och 20 minuter
  • Varav väntetid*: 10 minuter
  • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
  • Tidsåtgång för resor: 1 timme och 30 minuter
  • Summa bortslösad tid: 4 timmar och 50 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Åkte till skolan trots att jag hade ryggskott och att diskbråcket blivit värre, för att jag skulle få särskilda uppgifter. Det fick jag inte. Stannade hemma en dag, åkte tillbaka. Fick lite uppgifter, samma sak som vi gjorde förra veckan. Onödigt. Stannade hemma en dag till, sen hamnade jag på sjukhuset – det gjorde för ont. Samtal med företaget som ska ordna mina hjälpmedel på fredagen – förhoppningsvis kommer grejerna nästa vecka. Har alltså inte spenderat särskilt mycket tid där den här veckan, men jag har inte missat något heller.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/vecka-4/

2 kommentarer

  1. Ge din privatsköterska ett nyp – i baken, alltså! – och var rädda om varandra!

    1. Ska bli, doctor’s orders! 😀

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: