Vecka 7

  • Tid i skolan totalt: 6 timmar
  • Varav väntetid*: 30 minuter
  • Tidsåtgång för att lära mig saker: 0 minuter
  • Tidsåtgång för resor: 1 timme och 30 minuter
  • Summa bortslösad tid: 7 timmar och 30 minuter

*På grund av att vi slutat tidigare än utannonserat, eller eventuella förseningar.

Kommentar: Fick mitt bord på tisdagen, två månader efter utprovning. Jag har alltså gått i sex veckor utan att kunna ha en arbetsplats, tack så mycket. Nu kör vi ett kapitel ur boken i veckan – ett kapitel tar för mig ungefär två timmar, och dessutom kunde jag det redan innan. Nästa veckas kapitel gjorde vi redan tredje veckan, undrar lite varför vi ska göra det igen. Läraren ville inte ge mig andra uppgifter, för han sa uttryckligen att vore dåligt om jag var för långt före alla andra, och att upprepning är bra. Eh…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/11/vecka-7/

2 kommentarer

  1. Fy fan! Jag tycker nog att du ska plussa på den där halvtimmen för väntetid också till summan bortkastad tid…
    Jag blir skitirriterad när jag läser vad du får stå ut med!!!

    1. Jo, men den ingår ju ändå i den bortslösade tiden jag är i skolan, så det är inte extra tid. Jag slutar snart bry mig om skiten. Det känns mer värt att inte säga till en arbetsgivare att jag har gått den där kursen, än tvärtom!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: