Adventsstjärnan

Den sitter faktiskt redan på plats, adventsstjärnan alltså, trots att det inte är så långt efter den första advent! Inte dog jag av det heller, för det var inte jag som hängde upp den. Det framkom att älskaren R svor både en och två gånger när han gjorde det, men jag var inte hemma så jag slapp beblanda mig med eländet. Det är mysigt med lite extra ljus, och så här blev läshörnan!

Läshörnan med adventsstjärna

Jag gillar när det är mörkt ute, jag älskar lampor, ljus och belysning. Allt utom taklampor, egentligen. Visst fyller de en funktion, och visst kan de vara snygga, men de ger sällan mysljus. Fan vilket töntigt ord, mysljus. Ja, skit samma, jag är nöjd med min lilla hörna, och alla ljus som brinner här och var. Jag har inte eldat upp något hittills, så förhoppningsvis klarar jag mig i år också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/adventsstjarnan/

2 kommentarer

    • Malindecember 5, 2012 kl. 21:40
    • Svara

    Jag måste få till bättre mysljus hemma hos mig. Kan tyckas att det saknas en del på sina ställen. Någon gång, när jag orkar, när jag har hjärnkapacitet, när jag kan tänka, när jag ids surfa…..öhh… Den här dagen är nog över nu. =)

    1. Haha! Det finns många fina smålampor som man inte blir helt ruinerad av på Ikea, det går inte att kolla i samma sorts affärer som de bästa M gillar… 🙂 Ses i morgon!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.