Akvarell: Blåmes

I går, på min supersköna, alldeles lediga inomhusdag, målade jag den här blåmesen. Det var roligt att sitta och måla med akvarell igen, men det var svårt att sitta länge. Den blev inte så bra, men jag ledsnade efter ett tag och orkade inte fortsätta. Den är alltså inte riktigt färdig (fortfarande en aning för tvådimensionell), men kanske en annan gång. Så här blev den i alla fall.

Blåmes i akvarell

När jag var 6 år och gick på lekis målade jag en stor tavla med någon slags akrylfärg, med två blåmesar på. Den hängde hos min mormor tills hon gick bort, och nu fick jag tillbaka den av mina föräldrar för ett tag sen. Det verkar inte som om utvecklingen har gått framåt så mycket, med tanke på tiden som gått…

Blåmesar i akrylfärg som jag målade när jag var 6 år

Förhoppningsvis är mina framsteg inom andra områden betydligt större än inom målningen med akvarell, för på så pass många år borde det ju ha hänt mer. Å andra sidan har jag knappt målat sedan dess, och finmotoriken i kombination med lekis jättepenslar kanske inte var de bästa. Men det är kul att ha kvar såna grejer, och det finns lite fler som ni ska få se framöver också.

Vill du se de andra sakerna jag har målat så klickar du här.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/akvarell-blames/

2 kommentarer

  1. Gullig!!! Och jag älskar Kiss & Bajs som jag ju ramade in och satte upp på utsidan av toadörren!!!

    1. Skönt att du är ”tillbaka”, och tack!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: