Älskar min mixer!

Åh, vad jag älskar min nya mixer! Så himla skönt att slippa hacka! Använder den till så mycket jag kan, så ofta jag kan. Den är grym. En del dagar är det till och med så att jag bestämmer vad jag ska äta, utifrån om jag kan hacka det i maskinen, haha! De går säkert över så småningom, när nyhetens behag har lagt sig lite, men den är rolig!

Soppgrönsaker, selleri, morötter, palsternacka, kålrot, lök, potatis, vitlök. Bara att köra i min mixer!

Allt det där körde jag till småflis och kokade soppa på, tillsammans med kött och lite färska grönsaker på slutet. Det hade tagit åtminstone en halvtimme att hacka skiten annars (med tillhörande smärta i händer och handleder en dag efteråt), men nu gick det på 5 minuter när jag körde det i min mixer för att grovhacka det. Visst, bitarna blir inte lika fina och fyrkantiga, men vem fasen bryr sig egentligen? Det blev hur bra som helst. Jag kan även meddela att halvfryst mango mixad tillsammans med frysta granatäppelkärnor blir sjukt gott!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/alskar-min-mixer/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.