Bjuda på vaktel

Hade en riktigt trevlig kväll i går, efter en jobbig dag på stan. Mulade i oss toast skagen på löpande band, drack gott vin och gjorde inte så mycket mer än så. Utklassade älskaren R i spel, sen var det som om någon hade slagit oss i huvudet med en stekpanna. Gick och lade oss halvelva, en lördag kväll när det fanns både vin och gott sällskap! Ja, jävlar. Jag är faktiskt inte så gammal som man kan tro! Det tog sjukt mycket på krafterna att vara på stan, så jag tänker skylla på det.

Jag kunde ändå inte somna när jag hade lagt mig. R snarkade som en jävla bandsåg, så jag försökte flytta på honom. Katten försökte vara gosig, och låg så nära att pälsen kittlade mig under näsan, sen var det kört. Låg vaken länge. Förresten, natten till i går drömde jag skumt igen. Jag hade bjudit in tre personer jag gillar på middag; R, bästa E från Norrland, och en svensk musiker som jag alltid har haft en crush på.

Alla kom, bara det var hur stort som helst för mig! Hade köpt frysta vaktlar dom jag skulle bjuda på (!), men jag visste inte hur jag skulle tillaga dem. Jag var sent ute, och hade knappt fått ut dem ur frysen när de kom. De där jävla vaktlarna gav mig världens problem, och jag vågade inte gå in i rummet där de satt för att googla hur man ska tillaga dem.

Stekpanna

Efter tio minuter började de skruva på sig, och vilja gå därifrån. Erbjöd dem lite kaffe, och det fick dem att stanna ytterligare några minuter, men sen var det kört. Först gick musikern (snyft), sen E, och sist R, utan att maten ens var klar, och jag fattade inte riktigt vad som hade hänt. Jag var ändå glad att de hade kommit hem till mig, för i drömmen kände jag ingen av dem, utan de var bara människor jag beundrade. Ja, ja. Nu ska jag titta på när R städar.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/bjuda-pa-vaktel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: