Chokladtomte!

Årets chokladtomte är inhandlad! Jag brukar köpa en varje år, det är tradition hör. När jag var liten fick jag alltid en, men jag verkar ha blivit för stor för det nu. Då får man väl helt enkelt se till att skaffa en själv. Årets variant blev ganska stor faktiskt, den här väger 150g!

Chokladtomte

Chokladen i de här är faktiskt inte så himla god, men det är roligt att bita huvudet av dem. Och choklad är ju ändå choklad…! För 12.90:- är jag nöjd. De godaste är ju Kinders chokladtomtar, men de är svindyra. Man får liksom passa på efter jul, när affärerna börjar tröttna på sitt lager av julgodis.

Förutom en chokladtomte finns det nog inte så mycket som jag ”måste” ha runt jul. Nej, jag behöver faktiskt ingenting, och särskilt ingenting som handlar om mat, men jag gillar de här tomtarna. Jag blir lite trött på julmat bara jag tänker på det, faktiskt. Ska väl hänga upp en stjärna i fönstret i alla fall, när som helst nu. Finns det något du gärna vill ha i juletider?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/chokladtomte/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflandecember 1, 2012 kl. 19:49
  • Svara

  Jag är en sucker för skumntomtar och för ett tag sen hittade jag såna med äpplesmak. De var skitgoda.

  1. Åh!! Det måste jag leta efter! Skumgodis är grymt. :mrgreen:

  • Karolinadecember 1, 2012 kl. 21:41
  • Svara

  Jag gillar allt det söta som hör julen till, däremot kan jag lika gärna vara utan julmaten….

  1. Ja, samma här! Det är liksom inget speciellt med julmat, tycker jag… Ingen sillfantast, skinka känns inte särskilt festligt heller!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.