Den kom i år också

Så kom den till oss också i går, julmaten. Åt en mycket torftig frukost, bestående av två rostade brödskivor, ett ägg och lite kaffe, och slappade hela förmiddagen. Sen åkte vi till mina föräldrar och körde all in med julfirandet – glögg, julbord, tindrande barnögon (och kanske Klara-ögon också), julsnaps, paketöppning och det sedvanliga magknipet efter för mycket mat.

När vi hade ätit klart och druckit kaffe med tillhörande likör och pepparkakor kom efterrätten, en gigantisk fruktsallad. Det har vi till efterrätt varje år, trots att alla är mätta och egentligen inte vill ha något mer. Men det lättar lite, enligt utsago. I agree to disagree.

Klapparna till systerdottern verkade som tur var väldigt uppskattade, och hon tillverkade genast en till åt mig av det hon fick! En grön, hjärtformad post-it-lapp med ett par klistermärken och en liten teckning på! Dessutom fick jag och älskaren R varsin stor teckning som föreställde pitatskepp (det sades så, i alla fall…!) av henne. Tjusigt!

Barnteckning piratskepp

Jag fick ett par saker till av syrran och av föräldrarna, som ni får se sen. Nu ska vi packa ihop oss och ta oss ut till lantstället ett par dagar, för fortsatt ätande och slappande. Anti-julen är över, med råge!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/den-kom-i-ar-ocksa/

2 kommentarer

  1. Konstgenerna finns i släkten, det är tydligt, det!

    1. Haha, jajamen! Det är bara en tidsfråga innan hon har sin första utställning!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.