Festen krympte!

Jaha, okej. Planerna har ändrats igen. Stackars bästa M har gått och blivit riktigt sjuk, så han kan inte ens vara med! Stackarn. Planen från början var att han skulle komma hit på eftermiddagen i morgon och laga maten, han hade satt ihop en trerätters meny. Jag började ju så smått i går kväll och lagade soppan till förrätt, men sen fick jag planera om.

Sen började de andra droppa av, ett par från Uppsala skulle sova hos honom (på grund av pälsdjursallergi), och det är ju inte så konstigt. Två andra av hans kompisar som vi känner lite hoppade också av i och med det, och till slut blev det inte mycket kvar från de i den sidan av vänskapskretsen. Det slutar (hoppas jag) med mig själv och älskaren R, och två av våra vänner. En arbetskamrat till honom, med sambo. De är himla trevliga, så det ska bli kul.

Hela grejen var ju att det skulle vara så enkelt som möjligt för mig, så jag dumpade bästa Ms idéer (förutom soppan) och gör en stor ”plocka-ihop-din-egen-pasta-sallad” med några olika tillbehör och såser i stället. Och en paj. Det hade varit roligt med stor fest, men å andra sidan är det skönt att det blir enkelt. Laddade upp i går, både på storcashen och i vanliga affären. De verkade förresten ha problem…

Roliga skyltar. Felstavad skylt, särskrivna blodapelsiner. Blod apelsin?

Roliga skyltar. Felstavad skylt, julservetter blev julsarvetter.

Vi kom överens om att göra en ny fest om ett par veckor i stället, eller i alla fall gå någonstans och käka när vi kan få ihop tillräckligt många av varandra. ”Nyår 2” kanske? Ja, hur som helst, det här blir bra också, och allt är klart!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/festen-krympte/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.