Fika och julskyltning

I går träffade jag fina Fru Hatt efter jobbet. Vi satt och pratade på NK över en kopp kaffe, och gick omkring och kikade lite på köksavdelningen. Hon har uppslag till en hel bok, med tips angående vad man kan använda i stället för de svindyra prylarna som folk tror att de behöver, och vi skrattade gott åt ockerpriserna. Helt galet. Träffade NK-tomten också, men han var inte riktigt min typ. Föredrar sorten med magrutor.

Det blev ingen lång träff, för vi båda var helt slut. En fika, en liten promenad runt, och sen hem igen. Det var lagom mycket, för jag var sjukt trött. Men det var roligt, som det alltid är med henne, och jag ser fram emot en gång då vi båda är lite piggare. Hon är så klok och mysig, och vi har kul ihop. Tack internet, för mina nya vänner! De hade förresten en ganska fin julskyltning i år, jag gillade såklart ugglan bäst.

Uggla i julskyltningen på NK

Undrar vad de gör med sakerna när julen är slut! Förvarar och återanvänder de prylarna någon annan gång? Säljs de? Skänks de till behövande (mig alltså)? Ja, skit samma, har nog ändå inte riktigt plats för den där. Snart är det helg, och då jäklar ska jag vila. Jag hade tänkt åka till skolan i dag, men det går fan inte, jag har för ont. Försöker igen på måndag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/12/fika-och-julskyltning/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianadecember 14, 2012 kl. 08:34
  • Svara

  Tack själv fina du !
  Visst borde vi får göra ett TV Program om våra alternativ ?

  Skönt ( men lite sorgligt ) med någon som är lika trött och sjuk som jag .Någon som förstår hur det känns. Ta det lugnt i helgen nu
  Kram

  1. Jag tycker det, vi skulle vara fantastiska! Ska bara vila och inte göra något alls, garanterat. Tack själv för i går, kram!

  • Petterdecember 14, 2012 kl. 10:33
  • Svara

  Aha. Då var det inte Anna-Karin Hatt alltså? ;D
  Jag har sett i en butik hur de förvara grejerna till nästa jul. Ibland ser man ju gigantiska inslagna paket i skyltfönstert.
  Paketen har ingen botten och därför kan de staplas inuti varandra precis som en sådan där rysk docka, vad de nu heter. Smart och platsbesparande. 😀

  1. Nej, en helt annan hatt! 🙂

   Smart det där med paketen. Men ugglor, sagofigurer och gigantiska domherrar måste ju ta upp ett helt förråd, efter så många år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.